Anasayfa    Kulup Bilgileri     Futbol    Taekwondo    Yönetim Kurulu     Fotograflar     Puan Durumu      Elmalı Köyü      İletişim
 
5.Hafta Maçları  27 EKİM 2018
BEYKOZ ELMALISPOR 4 3 PENDİK 571 VELİBABA
KEMAHSPOR 1 2 GÜLSUYU
AYDINLISPOR 1 3 ADALAR
       

6.Hafta Maçları  4 KASIM2018
AYDINLI 5 1 BEYKOZ ELMALI SPOR
GÜLSUYU 3 1 İSTANBUL SİTE
ADALAR 1 1 KEMAHSPOR
       

6.Hafta :AYDINLISPOR 5 : 1 BEYKOZELMALISPOR
STAD
: Tuzla Orhanlı Stadı
TARİH :04.11.2018 ...Saat:12:30 Pazar

AYDINLI SPOR :-
YEDEKLER:-
TEKNİK DİREKTÖR:-Sabri ÇİÇEK
BEYKOZ ELMALI SPOR : Bahadır-Ekrem-Faruk-Gürkan-Uğur-İlkay-Muhammet-Emre-Ömer-Fırat- Alican (dk.55 Sefa)
YEDEKLER :- Atakan-Mesut-Sefa
TEKNİK DİREKTÖR : Sabri ÇİÇEK
GOLLER :
Muhammet

Maçın Yorumu: .Güzel bir atmosferde atamayana atarlar misali ekibimiz ilk yarın golleri kaçırdı.1-1 Beraberlikle devre arasına gidildi.İkinci yarıda maça adapte olamayınca golleri peşpeşe geldi ve mağlup oldu. AydınlıSpor yönetimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

*** BeykozElmalıSpor 18.Grupta Mücadele edecek.. . .

Ekibimiz yapılan kura çekimi sonunda 18.grupta mücadele edicek.. Adalar-Aydınlıspor-BeykozElmalıspor-Gülsuyu-İstanbul Kartal-İstanbul SiteSpor-KemahSpor-Pendik 571 Velibaba 'nın bulunduğu grub bi hayli renkli ve heyecanlı maçlara sahne olacağının göstergesi.Takımımız bayram sonrası topbaşı yaparak sezona merhaba diyecek.Geçtiğimiz sezonki kadrosunun çoğunluğunu koruyan ekibimiz, bazı bölgelere takviye transferler yaparak kadroyu kuvvetlendirmek düşüncesinde.Kazasız belasız bir sezon olması dileğiyle Grupta bulunan tüm takımlarımıza başarılar dileriz. BeykozElmalısporYönetimi. . .

**** 1.MADALYA da ÇANKIRI DAN GELDİ. . . .

Çankırıda yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na 73 Kg Bayanlarda Rabia ÖZDEMİR Türkiye 3. olarak bronz madalya kazanmıştır.. Beykoz Elmalı Spor Taekwondo Antrenörü Alaattin Başkurt yaptığı açıklamada '' Beykoz Taekwondo sunu daha iyi yerlere getirmek ve Türkiye genelinde Beykoz un varlığı hissettirmek amacıyla diğer kulüplerle büyük bir dayanışma içinde olduk. Bunun neticesinde Çağlayan Spor Kulübünden transfer ettiğimiz Rabia Özdemir başarılı şekilde yarışarak 73 kg Bayanlarda Türkiye 3.olmuştur. Rabia kızımızı tebrik eder başarıların devamını dilerim ''dedi. Elmalı Spor Kulübü Yönetimi olarak bizde Rabia Özdemir 'i tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz. Katkılarından dolayı ÇAĞLAYAN SPOR Kulübü ve Yönetimize ayrıca teşekkür ederiz.

-Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç Dr. Metin ŞAHİN

-Merkez Hakem Komitesi Üyesi Halit AVCI

-İstanbul İl Temsilcisi Dr. Selçuk AKSAK

-Beykoz Elmalı Spor Antrenörü Alaattin BAŞKURT

-Çağlayan Spor Kulübü Antrenörü Çağlayan BAĞDATLIOĞLU

-SoğukSu Spor Kulübü Antrenörü Mustafa ZURNACI

 

 

***2018 -2019 1.AMATÖR LİGİ HAZIRLIKLARI..

Hafta sonu bir araya gelen Yönetim Kurulumuz yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başladı. Toplantıda geçmiş sezonun müzakeresi yapıldı.Eksiklikler ve hatalar tespit edildi. Yeni sozen için , halen mevcut kadrosundaki eski oyuncularımızla yapılacak görüşmeler ele alındı. Takımdaki eksik bölgelere yapılacak transferler hakkında çalışmalara başlandı.

Kulüp için gerekli malzemeler konusunda fikirler beyan edildi. Yönetim Kurulumuz yapılan toplantı sonunda fikir birliği içinde olmanın verdiği huzurla gündemi kapattı. 2018

*** B.İ.S.K 5.Olağan Genel Kongresinden tek aday başkan ASIM ÖZDEMİR çıktı.

Daha önceki toplantıda Yeterli çoğunluk sağlanamadığından 1.7.2018 tarihine ertelenen Beykoz Amatör Spor Kulüpleri Dayanışma Derneğinin 5.Olağan Genel Kurulunun 2.toplantısı Saat 11:00 de dernek merkezinde Yapıldı. Kongrede tek liste ile aday olan eski başkan ASIM ÖZDEMİR ve ekibi kazandı.Toplantı sonrası teşşekkür konuşması yapan BaşKan ASIM ÖZDEMİR '' İlçedeki spor faaliyetlerine yeni branşlar katmak , kulüplerimize lisanslar konusunda yardımcı olmak, Kulüplerimizin sorunlarını çözme yolunda yardımcı olmak, en önemlisi Beykoz ilçesindeki tüm kulüplerle birlik beraberlik içinde hareket etmek istediklerini belirtti.Kongreye katılmayan diğer kulüplere de çağrıda bulunarak B.İ.S.K ilçedeki tüm kulüplerin ortak paydası olduğunu vurguladı.Kendisine ve Yönetimine BEYKOZ ELMALISPOR KULÜBÜ olarak başarılar dileriz.

**** 1.AMATÖR LİGİNDEYİZ . Beykoz Elmalıspor deplasmanda Pendik Yenişehir Kartalları'nı 2-1 yenerken, ikinci sıradaki Girne Gençlik ise Balkan Yeşilbağlarspor'a 2-1 mağlup oldu. Böylece ikili averajla ligi 2. bitirdi. Beykoz ekibi son 7 maçında 6 galibiyet alırken müthiş bir seriyle üst lig biletini yaptı. Yönetim Kurulu Üyesi Adem Ünal son maç sonrası "Takımımız kaliteli ve yetenekli oyunculardan kurulu , İnandık, kazandık ve çıktık. Beykoz Elmalıspor camiasına hayırlı olsun" dedi.

SPONSORLARIMIZ :
 
   
   
 

 

Copyright © 2010-2017