Anasayfa    Kulup Bilgileri     Futbol    Taekwondo    Yönetim Kurulu     Fotograflar     Puan Durumu      Elmalı Köyü      İletişim
 
1.Hafta Maçları  1.2.2020 Pazar
BEYKOZ ELMALI SPOR 3 H KARTAL ATLAS
ÖMERLİ 2 4 PENDİK YENİŞEHİR
İST.ALTINORDU 4 1 SELAMİ ALİ
İDEALTEPE 1 2 HARB-İŞ
ACIBADEM     BAY

2.Hafta Maçları  7.2.20120 Cumartesi
HARB-İŞ 2 3 BEYKOZ ELMALISPOR
SELAMİ ALİ 0 6 ACIBADEM
PENDİK YENİŞEHİR 0 3 İDEALTEPE
KARTAL ATLAS 0 3 İST.ALTINORDU
ÖMERLİ      

2.Hafta : HARB-İŞ 2 : 3 BEYKOZ ELMALI SPOR
STAD
:.ASIM KARA STADI
TARİH : 8.2.2020 Saat: 15:00
HARB-İŞ :-Emre- Berk- Buğra- Kerem-Batuhan- Uğur- Cemre Can- Kerim- Emre- Adem- Serhan
YEDEKLER:-Ramazan- Taha- Samet- Onur- Yunus- Tanju- Furkan
TEKNİK DİREKTÖR:-Hasan Yıldırım
BEYKOZ ELMALISPOR :
-Gökhan- Emrah- Kadir- Mesut-Yalçın-Enes- M.Özdin (dk.30)- M.Metin (dk.80 Oğuz)- Sharih-Fırat- Samet (dk.65 Furkan)
YEDEKLER :- Yahya- Sefa- Emre- Furkan- Serhan- Oğuz- Cemre
TEKNİK DİREKTÖR :Ali Osman Demirtaş
GOLLER :
Dk.5 Sharif, Dk.45 Samet, Dk.51 Yalçın (Beykoz ElmalıSpor) Dk.53 Emre, Dk.90+2 Cemre (Harb-İş)

Maçın Yorumu: Soguk ve karlı bir havada Harb-İş spora konuk olan Beykoz Elmalı Spor, güçlü rakibi karşısında kontrollu ve temkinli şekilde maça başladı. 5. dakikada sağ kanattan gelen topu Sharif ağlarla buluşturdu.(0-1). 20.Dakikara Emrah rakibine yaptığı faulden sonra ikinci sarı kartı görmesinden dolayı ekibimiz maçı 10 kişiyle devam etmek zorunda kaldı. İlk yarının sonlarındaki kontra atakta Samet'in plasesiyle top ağlara gitti.(0-2). İkinci yarı başlarında ceza sahasının dışından kullanılan faul atışında Yalçın 'nın güzel kafa vuruşuyla top bir kez daha ağlarla buluştu.(0-3). Bu golden 2 dk sonra Harb-İş Sporcu Emre , altı pas içerisinde topa dokunarak takımının ilk golunu attı. (1-3) Bu golle ev sahibi Harbİş umutlandı. Her iki takımda karşılıklı pozisyonları cömertce harcamaya başladı.90+2 de Cemre Can 'ın kafa vuruşuyla farkı bire indirdi. Maçta başka gol sesi çıkmayınca 2-3 luk Beykoz ElmalıSpor galibiyetiyle tamamlandı.

1.Hafta : BEYKOZ ELMALISPOR 3:0 (H) KARTAL ATLAS
STAD
:.
TARİH : .
BEYKOZ ELMALISPOR :-
YEDEKLER:-
TEKNİK DİREKTÖR:-
KARTAL ATLAS:
-
YEDEKLER :-
TEKNİK DİREKTÖR :
GOLLER :

Maçın Yorumu: Kartal Atlas Spor kulübünün ligden çekilmesinden dolayı maç hükmen ilan edilmiştir.

*** BeykozElmalıSpor 2.A.L. 17. Grupta.

Ekibimiz 2019-2020 sezonunda Pendik YeniŞehir, İst.Altınordu, Harb-İş, Kartal Atlas, İdealtepe, SelamiAli, Ömerli ve Acıbadem takımlarıyla mücadele edicek. Grubtaki tüm takımlarımıza başarılar dileriz.

Taekwondoda İstanbul 2.liği Geldi..

***Kağıthane de yapılan Büyükler İstanbul Şampiyonasında kulübümüz sporcusu HALİL ÖZGÜR 74 kg da 2.olmuştur.Kendisini ve emeği geçen tüm teknik ekibimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz...(20.09.2019)

***Beykoz Elmalı Spor Kulübümüz, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile reklam antlaşması yaptı. 24.05.2019

*** 1.MADALYA da İstanbuldan Geldi..

Anadolu Yıldızlar Taekwondo İstanbul İl Seçmelerinde Mücadele veren sporcumuz Sude Gelişin 3 'üncü olmuştur. .İlk kez katılmış olduğu müsabakalarda almış olduğu dereceden dolayı kendisini ve Antrenör Alaattin Başkurt hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.(02.02.2019)

. .

*** BeykozElmalıSpor 2.Amatör de...

Ekibimiz 2018 yılında yükseldiği 1.Amatör liginde yeterli maddi manaevi desteği bulamadığından dolayı başarısız sonuçlar alarak 2.Amatör Ligine düşmüştür. Elinden geleni esitgemeyen , formasının hakkını veren tüm oyuncularımıza teşekkür ederiz.

**** 1.MADALYA da ÇANKIRI DAN GELDİ. . . .

Çankırıda yapılan Türkiye Taekwondo Şampiyonası'na 73 Kg Bayanlarda Rabia ÖZDEMİR Türkiye 3. olarak bronz madalya kazanmıştır.. Beykoz Elmalı Spor Taekwondo Antrenörü Alaattin Başkurt yaptığı açıklamada '' Beykoz Taekwondo sunu daha iyi yerlere getirmek ve Türkiye genelinde Beykoz un varlığı hissettirmek amacıyla diğer kulüplerle büyük bir dayanışma içinde olduk. Bunun neticesinde Çağlayan Spor Kulübünden transfer ettiğimiz Rabia Özdemir başarılı şekilde yarışarak 73 kg Bayanlarda Türkiye 3.olmuştur. Rabia kızımızı tebrik eder başarıların devamını dilerim ''dedi. Elmalı Spor Kulübü Yönetimi olarak bizde Rabia Özdemir 'i tebrik eder ,başarılarının devamını dileriz. Katkılarından dolayı ÇAĞLAYAN SPOR Kulübü ve Yönetimize ayrıca teşekkür ederiz.

-Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç Dr. Metin ŞAHİN

-Merkez Hakem Komitesi Üyesi Halit AVCI

-İstanbul İl Temsilcisi Dr. Selçuk AKSAK

-Beykoz Elmalı Spor Antrenörü Alaattin BAŞKURT

-Çağlayan Spor Kulübü Antrenörü Çağlayan BAĞDATLIOĞLU

-SoğukSu Spor Kulübü Antrenörü Mustafa ZURNACI

 

***2018 -2019 1.AMATÖR LİGİ HAZIRLIKLARI..

Hafta sonu bir araya gelen Yönetim Kurulumuz yeni sezon hazırlıkları için çalışmalara başladı. Toplantıda geçmiş sezonun müzakeresi yapıldı.Eksiklikler ve hatalar tespit edildi. Yeni sozen için , halen mevcut kadrosundaki eski oyuncularımızla yapılacak görüşmeler ele alındı. Takımdaki eksik bölgelere yapılacak transferler hakkında çalışmalara başlandı.

Kulüp için gerekli malzemeler konusunda fikirler beyan edildi. Yönetim Kurulumuz yapılan toplantı sonunda fikir birliği içinde olmanın verdiği huzurla gündemi kapattı. 2018

SPONSORLARIMIZ :
 
   
   
 

Copyright © 2010-2017