Anasayfa    Kulup Bilgileri     Futbol    Taekwondo    Yönetim Kurulu     Fotograflar     Puan Durumu      Elmalı Köyü      İletişim

11.Hafta Maçları  18.12.2022
ERENKÖY ACAR 0 2 BEYKOZ ELMALI
TUZLA ŞİFA 3 0 KANLICA
Ü.HEKİMBAŞI 1 3 KAYNARCA
TUNUSBAĞI 3 2 FETİH KELKİT
1923 ESENKENT 3 H ZİGANA
TUZLA GENÇLER 3 H KARTAL YUNUS

12.Hafta Maçları  24.12.2022 CUMARTESİ
Ü.HEKİMBAŞI 1 3 BEYKOZ ELMALI
1923 ESENKENT 1 0 KAYNARCA
TUNUSBAGI 1 3 ERENKÖY ACAR
FETİH KELKİT 1 3 KANLICA
TUZLA ŞİFA 3 H S.ZİGANA
TUZLA GENÇLER B. 3 H KARTAL YUNUS
 

İstanbul 1.Amatör Lig 15.Grubunda mücadele eden Beykoz temsilcilerinden olan Beykoz Elmalıspor, Ümraniye Hekimbaşıspor'u deplasmanda 3-1 mağlup edip 3 puanı hanesine ekledi.

Müsabakada ön plana çıkıp yıldızlaşan isim ilk yarıda takımı adına 2 gole imzasını atan Kadir Alaca idi. Beykoz Elmalıspor takımında ikinci yarı müsabakalarına galibiyetle başlamanın mutluluğu vardı.

Stat : Çavuşbaşıspor M.Hanefi Dilmaç Stadı

Hakemler : Semih Şeker, Ali Kaan Meriç, Biran Eroğlu

Ümraniye Hekimbaşıspor : Emirhan, Çağdaş, Selami, Halil, Yunus Emre Kaya, Mert Samet ( Dk.90 Metin ), Yunus Emre Kuru ( Dk.30 Eyüp ), Gültekin, Aykut ( Dk.60 Faruk ), İsmet, Kadir ( Dk.6 Emre )

Yedekler : Emirhan, Berat, Osman, Muhammed Ekrem

Antrenör : Osman Özgül

Beykoz Elmalıspor : Hüseyin, Berkay ( Dk.77 Furkan Avşar ), Kadir Yıldırım ( Dk.90 Yusuf Ozan ), Turgay, Kağan, Hakan Kaymakoğlu ( Dk.45 Hakan Gül ), Barış ( Dk.45 Eren ), Mert, Kadir Alaca, Fırat ( Dk.77 Furkan Kopuz ), Muhammed

Yedekler : Mesut, Eren, Zafer, Bora, Gökdeniz

Antrenör : Çetin Aksu

Goller : Dk.5 ve Dk.38 Kadir Alaca, Dk.80 Selami Aysel, Dk.91 Furkan Kopuz

Taekwondo Taımımız,

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Dostluk Turnuvasında Beykoz Elmalı Spor Kulübü olarak Sporcularımız 4 Birincilik, 1 İkincilik, 3 üçüncülük kazanmışlardır. (15.10.2022)

Bir zamanlar Beykoz Elmalıspor...

TEŞEKKÜRLER

Kulübüme yaptığı değerli katkılarıdan dolayı ATMOSFER TEKSTİL 'e Teşekkür ediyoruz...

Taekwondoda İstanbul 3.lüğü Geldi..

BEYKOZ ELMALISPOR TAEKWONDO SPORCUSU ELİF NAZ SOYER İSTANBUL 3.OLDU

Alaattin Başkurt Hocamız ve sporcusu Elif Naz Soyer'i kutluyorız. Tabii ki bu başarılar kolay olmuyor, biz kulübümüz olarak imkanlarımızı sonuna kadar bu sporcuların yetişmesi için kullanıyoruz. Umuyorum ki Elif Naz ileriki yıllarda adından fazlası ile söz ettirecek bir yetenek..
Beykoz Elmalıspor Taekwondo Takımı Antrenörü Alaattin Başkurt ise yaptığı açıklamada, " Beykoz bu spor dalında müthiş yetenekleri bünyesinde barındıran bir ilçe, yeter ki bu sporculara imkanlar sunulsun. Biz bu anlamda ileriye umutla bakan bir kulübüz. Bünyemizdeki her bir sporcu bizim için değerlidir. Bugün Elif Naz Soyer ile bu başarıyı yaşadık ileriki dönemlerde çok daha fazla başarılı sonuçlara imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasındedi.

SPONSORLARIMIZA BİZLERE VERDİKLERİ DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.
.. .
 

Copyright © 2010-2017