Anasayfa    Kulup Bilgileri     Futbol    Taekwondo    Yönetim Kurulu     Fotograflar     Puan Durumu      Elmalı Köyü      İletişim

13.Hafta Maçları  7.1.2023
BEYKOZ ELMALI 2 2 1923 ESENKENT
TUNUSBAĞI 1 2 KANLICA
ERENKÖY ACAR 5 2 Ü.HEKİMBAŞI
KAYNARCA 1 2 TUZLAGENÇLER B.
ZİGANA H 3 TUZLA ŞİFA
KARTAL YUNUS H 3 FETİH KELKİT

12.Hafta Maçları  24.12.2022 CUMARTESİ
Ü.HEKİMBAŞI 1 3 BEYKOZ ELMALI
1923 ESENKENT 1 0 KAYNARCA
TUNUSBAGI 1 3 ERENKÖY ACAR
FETİH KELKİT 1 3 KANLICA
TUZLA ŞİFA 3 H S.ZİGANA
TUZLA GENÇLER B. 3 H KARTAL YUNUS
 

Beykoz temsilcisi olan Beykoz Elmalıspor, 1923 Esenkentspor'u konuk ederken maçta 2-0 öne geçmesine karşın avantajını koruyamayınca müsabaka 2-2 beraberlikle sona erdi.

İlk yarıda Barış Bıçakçı ile bulduğu golün ardından soyunma odasına galip giren Bordo-Yeşilli ekip, Kadir Alaca ile gelen golün ardından moral buldu. 

Konuk takım önce oyuna sonradan dahil ettiği isimlerden olan Oktay ile farkı teke indirdi, ardından Orhan ile bulduğu golle eşitlik sağladı 2-2. Bu andan sonra başka da bir puan kaybı yaşamak istemeyen iki takım defanslarını sağlam tutup kontrollü ataklara çıkınca maçta 2-2 beraberlikle kapandı.

Stat : Paşabahçe

Hakemler : Sinan Demir, Furkan Şenel, Ziya eren Yer

Beykoz Elmalıspor : Hüseyin, Berkay, Kadir Yıldırım, Turgay, Kağan, Ahmet ( Dk.75 Furkan ), Barış, Mert, Kadir Alaca, Fırat ( Dk.66 Zafer ), Muhammed ( Dk.90 Gökdeniz )

Yedekler : Mesut, Eren, Hakan, Yusuf Ozan, Bora, Bilalcan, İsmail

Antrenör : Çetin Aksu

1923 Esenkentspor : Metin, A.Rahman, Sedat Alp, Orhan, Salih Yemen, Seyithan ( Dk.82 Taha ), Hüseyin, Alper ( Dk.82 A.Emre , A.Vahap, Berke Eyyüp ( Dk.66 Oktay ), Oğuzhan ( Dk.66 Doğan )

Yedekler : Furkan, Yunus Emre, Ferhat, Enes

Yönetici : Hasan Hakan Hacıbektaşoğlu

Goller : Dk.30 Barış Bıçakçı, Dk.62 Kadir Alaca, Dk.69 Oktay Çamoğlu, Dk.77 Orhan Yıldız

Taekwondo Taımımız,

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele Dostluk Turnuvasında Beykoz Elmalı Spor Kulübü olarak Sporcularımız 4 Birincilik, 1 İkincilik, 3 üçüncülük kazanmışlardır. (15.10.2022)

Bir zamanlar Beykoz Elmalıspor...

TEŞEKKÜRLER

Kulübüme yaptığı değerli katkılarıdan dolayı ATMOSFER TEKSTİL 'e Teşekkür ediyoruz...

Taekwondoda İstanbul 3.lüğü Geldi..

BEYKOZ ELMALISPOR TAEKWONDO SPORCUSU ELİF NAZ SOYER İSTANBUL 3.OLDU

Alaattin Başkurt Hocamız ve sporcusu Elif Naz Soyer'i kutluyorız. Tabii ki bu başarılar kolay olmuyor, biz kulübümüz olarak imkanlarımızı sonuna kadar bu sporcuların yetişmesi için kullanıyoruz. Umuyorum ki Elif Naz ileriki yıllarda adından fazlası ile söz ettirecek bir yetenek..
Beykoz Elmalıspor Taekwondo Takımı Antrenörü Alaattin Başkurt ise yaptığı açıklamada, " Beykoz bu spor dalında müthiş yetenekleri bünyesinde barındıran bir ilçe, yeter ki bu sporculara imkanlar sunulsun. Biz bu anlamda ileriye umutla bakan bir kulübüz. Bünyemizdeki her bir sporcu bizim için değerlidir. Bugün Elif Naz Soyer ile bu başarıyı yaşadık ileriki dönemlerde çok daha fazla başarılı sonuçlara imza atacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasındedi.

SPONSORLARIMIZA BİZLERE VERDİKLERİ DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ.
.. .
 

Copyright © 2010-2017